Back to the Vavoom Forum Archives


Forum

[Not a bug] Vis bug

Tue, 15 Jan 2002 07:47:06

Law

When I try to start a game in vavoom (version 111.1) it crashes when attampting to Vis Doom2.wad with an error: "Leaf portals saw into leaf Stack trace Host_frame". Also the same error happens with GlVis.exe. Doom2.wad is version 1.9 and I have used GlVis before on this iwad.
Tue, 15 Jan 2002 14:34:09

SlayeR

Yeah I think I get the same error too (Well, it does crash while doing the VIS thing for doom2.wad)<br><br>There should be an option to skip the VIS building...
Tue, 15 Jan 2002 17:23:42

Janis Legzdinsh

This may happen with version 1 of "GL_Nodes". Rebuild nodes with latest version of glBSP and there shouldn't be this problem anymore.<br><br>Disable vis? That will mean two tings:<br>1) Vavoom will render entire level, so you will get an very poor performance.<br>2) Server will update entire level to client, and because of network packet overflows you will get flashing sprites and models.
Wed, 16 Jan 2002 05:44:28

Law

Thanks, that works fine.
Wed, 16 Jan 2002 19:01:41

SlayeR

Well, I suppose your right. But maybe you could post some pre-compiled full vis data files for all the doom IWADs (Doom2 v1.9, Doom1 v1.9 (ultimate), Tnt, Plutonia, etc...) at your site, please?<br><br>I don't really have the time, nor could I be bothered, compiling the full vis data for all my iwads, as much as I want better performance... :-/<br>
Thu, 17 Jan 2002 03:23:36

Janis Legzdinsh

Ok, I will post precompiled GWA files.

Back to the Vavoom Forum Archives