Back to the Vavoom Forum Archives


Forum

[Fixed] List of Bugs

Thu, 27 Oct 2005 22:51:49

Deathlike2

I haven't use the current version of Vavoom on Strife.. but generally there is a lot of bugs between Vavoom and Strife (but that's not the major point of my message) There is a missing % sign next to the armor number... I'm pretty sure it is not supposed to be missing.... I see in a related bug post that the objects in Doom (which I can confirm... practically anything but the wall/ground textures) are "sunk"... why is option/variable/cvar/whatever not enabled by default? The blood particles for Doom.. in OpenGL look wierd.. it looks like "red spots".. not the same as the ones used in Direct3D... I'm using an ATI Radeon 9800 Pro.. with the latest CATALYST drivers (5.10).. if that matters to any of you..
Fri, 28 Oct 2005 16:51:32

Janis Legzdinsh

There is a missing % sign next to the armor number... I'm pretty sure it is not supposed to be missing....
Right. I'll check what's wrong.
I see in a related bug post that the objects in Doom (which I can confirm... practically anything but the wall/ground textures) are "sunk"... why is option/variable/cvar/whatever not enabled by default?
OK, I'll set it enabled by default.
The blood particles for Doom.. in OpenGL look wierd.. it looks like "red spots".. not the same as the ones used in Direct3D...
Set gl_ext_point_parameters to 0 followed by vid_restart and they will be the same.
Wed, 02 Nov 2005 22:42:12

Janis Legzdinsh

I found what was the problem with percent sign.
Mon, 02 Jan 2006 03:40:20

Deathlike2

The sunk objects seem to be fixed in Doom.. but not to all the other Doom engine games... it needs to be set on by default to ALL of the Doom engine games (including Heretic/Hexen/Strife).
Mon, 02 Jan 2006 16:10:51

Janis Legzdinsh

It is, maybe you are using config file from previous version.
Mon, 02 Jan 2006 21:04:13

Deathlike2

Ah, I see.. I was going to try that at some point... thanks.

Back to the Vavoom Forum Archives