Back to the Vavoom Forum Archives


Forum

[Fixed] [1.26], Multiplayer, windows

Wed, 20 Feb 2008 14:48:07

JanOSX

I was playing around with starting a multiplayer game, using the vavm95SV.exe. connecting from another machine than the one running the dedicated server does not work. (connetcing from the same machine works excellent). Case 1, Multiplayer, Join, Searching for game server:
Log: Playing demo from demos/demo1.dem.
Log: ERROR: couldn't open.
- VStr::Resize
- VDatagramDriver::SearchForHosts
- Datagram_SearchForHosts
- VNetwork::Slist_Poll
- VNetwork::Poll
- Host_Frame
Log: Doing C_Shutdown
Log: Doing CL_Shutdown
Log: Doing SV_Shutdown
Log: Doing delete GNet
Log: Doing delete GInput
Log: Doing V_Shutdown
Log: Doing delete GAudio
Log: Doing T_Shutdown
Log: Doing Sys_Shutdown
Log: Doing delete GSoundManager
Log: Doing R_ShutdownTexture
Log: Doing R_ShutdownData
Log: Doing VCommand::Shutdown
Log: Doing VCvar::Shutdown
Log: Doing ShutdownMapInfo
Log: Doing FL_Shutdown
Log: Doing W_Shutdown
Log: Doing GLanguage.FreeData
Log: Doing VObject::StaticExit
Log: Doing VName::StaticExit
Uninitialised: Doing Z_Shutdown


ERROR: Segmentation Violation
Case 2. connecting to dedicated server using IP-address:
- VStr::Resize
- VDatagramDriver::SearchForHosts
- Datagram_SearchForHosts
- VNetwork::Slist_Poll
- VNetwork::Poll
- VNetwork::Connect
- CL_EstablishConnection
- VCommand::ExecuteString
- VCmdBuf::Exec
- Host_Frame
Log: Doing C_Shutdown
Log: Doing CL_Shutdown
Log: Doing SV_Shutdown
Log: Doing delete GNet
Log: Doing delete GInput
Log: Doing V_Shutdown
Log: Doing delete GAudio
Log: Doing T_Shutdown
Log: Doing Sys_Shutdown
Log: Doing delete GSoundManager
Log: Doing R_ShutdownTexture
Log: Doing R_ShutdownData
Log: Doing VCommand::Shutdown
Log: Doing VCvar::Shutdown
Log: Doing ShutdownMapInfo
Log: Doing FL_Shutdown
Log: Doing W_Shutdown
Log: Doing GLanguage.FreeData
Log: Doing VObject::StaticExit
Log: Doing VName::StaticExit
Uninitialised: Doing Z_Shutdown


ERROR: Segmentation Violation
Ok - I realise that this could be a number of different issues going on... I'm using one win2k machine, and one old machine running win98SE... Would be really fun to run the old doom games in multiplayer again <!-- s;-) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=";-)" title="Wink" /><!-- s;-) -->
Thu, 16 Oct 2008 16:53:22

Janis Legzdinsh

Fixed.

Back to the Vavoom Forum Archives